Op reis met uw partner

Realiseer uw gezamenlijke droomreis door Amerika

Het weidse Amerika is een decor voor prachtige reisverhalen. En binnenkort voor dat van u en uw partner. Samen genieten van nieuwe ervaringen, bijzondere accommodaties en epische landschappen vol wildlife. Maar bovenal: van elkaar. Of u nu zoekt naar ontspanning, avontuur of beide. U hoeft maar hardop te dromen.

Wat zijn uw reiswensen?

U beleeft samen een rondreis door Amerika op een rustig reistempo. Zo heeft u alle tijd om te genieten van kleinschalige accommodaties, het diverse landschap en de prachtige vergezichten. Ook krijgt u de kans om de cultuur en de locals echt te leren kennen. Onze reisadviseurs staan voor u klaar en plannen samen met u een rondreis die het beste bij uw wensen past.

Ga er met de fiets op uit
© TravelEssence
Eindeloos genieten aan de waterkant

Zonder zorgen op reis

Maak u geen zorgen over accommodaties en activiteiten, over lokaal vervoer, routes, reistijden of het boeken van de juiste vlucht. Onze reisadviseurs reizen jaarlijks door Amerika en vinden voor u steeds meer nieuwe bijzondere plekken.

In een persoonlijk gesprek kunt u samen met uw eigen reisadviseur uw wensen bespreken. Dankzij deze persoonlijke service komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

"Wij zijn een onafhankelijke reisorganisatie, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat elke individuele reiziger de best mogelijke reis naar Amerika beleeft."

Andrew Morten, oprichter Little America

Wat kunt u van ons verwachten?

Christopher rusev UV5a Y8 N73d A unsplash

Toerisme kan een positief effect hebben op het milieu en u kunt hier een directe bijdrage aan leveren.

Het draait om het bedrukken van het positieve en het compenseren van het negatieve.

Onze duurzaamheidsacties

Wat is de beste reistijd?

Amerika is een groot land. Het klimaat verschilt per regio. De beste reistijden dus ook. Het ligt voornamelijk aan wat u het liefste doet tijdens uw rondreis door Amerika, welke dieren u hoopt te spotten of welke stranden en kuststeden u graag wilt bezoeken.

Yosemite scenery, Californië
Cannon Beach, Oregon

Hoelang heeft u nodig?

U kunt maanden door Amerika reizen, zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Maar om echt te ervaren wat het land te bieden heeft, adviseren wij om minimaal drie weken voor uw reis uit te trekken. Maak van uw reis een belevenis die u de rest van uw leven koestert.

Met meer rust in de reis, creëert u meer ontspanning
'The early bird catches the worm'

Wat doet u liefste tijdens uw rondreis door Amerika?

Heeft u ooit een orka het wateroppervlak zien breken? Of de ruige Rocky Mountains verkent met een Native American? In het land van de onbegrensde mogelijkheden kunt u het zo gek niet bedenken. Van abseilen tot wijnproeven. In Amerika vindt u voor ieder wat wils.

Ontdek Moab (Utah) met een buggy
© TravelEssence
Zeilen in de baai van San Francisco
© TravelEssence

Waar kunt u verblijven?

Verblijft u graag op bijzondere locaties? Wat dacht u van een boutique hotel dat uitkijkt op de baai van San Francisco of een pittoreske cabin in de bossen van Big Sur, omringd door heerlijk geurende sequoia bomen. Van bombastisch tot romantisch. De keuze is aan u.

Verblijf op een oude cowboy ranch in Cody, Wyoming
© TravelEssence
De kleine details maken het verschil

Hoe reist u rond?

Van Californische kustwegen met prachtige stranden tot panoramische bergpassen en kaarsrechte highways door ontzagwekkende woestijnlandschappen. Amerika is gemaakt om per auto te verkennen. Er is zoveel moois te zien dat u constant geneigd bent om te stoppen.

Maak een road trip door het rode canyon land van Utah
Ontdek de pareltjes via de lokale kennis van hosts, weg van het massatoerisme

Vliegen naar Amerika

Amerika lijkt ver weg, maar u kunt er binnen een dag al zijn. Voordat u het weet bent u aan de West- of Oostkust en begint uw rondreis. Althans, uw rondreis begint al wanneer u op het vliegtuig stapt! U wilt daarom zo comfortabel mogelijk vliegen.

Wist u dat u al binnen 8 uur in Amerika kunt zijn?
Op zoek naar meer comfort tijdens het vliegen?

Voorbeeldreizen

Unieke, gepersonaliseerde vakanties die aansluiten bij uw interesses. Een vakantie op maat inclusief vluchten, huurauto, geweldige activiteiten en unieke accommodaties. Vertel ons hoe uw ideale vakantie naar Amerika er uit ziet, dan stemmen wij uw route, accommodaties en activiteiten daarop af. En omdat iedereen uniek is, is uw reis dat ook.

Hoe ziet uw droomreis eruit? Profiteer van onze lokale kennis en ervaring voor de beste tips en de mooiste routes. Bekijk vast een aantal van onze favoriete reizen en laat u inspireren.

De locals delen graag hun tips met u
Geniet van prachtige uitzichten vanaf uw accommodatie
© TravelEssence

Waarom zou u bij ons boeken?

Wij zijn gek op reizen. We geloven dat de kleinste details tijdens een reis een groot verschil maken. Ons doel is simpel: om vóór u en samen met u, uw best mogelijke vakantie naar Amerika te creëren. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u kennismaken met onze expertise en ons serviceniveau. We nemen de tijd voor elke stap die we doen en hebben daarom ook geen klachtenafdeling nodig.

Handige weetjes

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.