Oskar kadaksoo DDB Dkz0p918 unsplash
US VLIEGEN KLM Economy comfort man and woman tcm832 1029594
Emiel molenaar J Or U Kpu M Oe U unsplash
Mika baumeister q7p CYLQ9 ZZ8 unsplash
ZORGELOZE REIS

Solo vluchten naar Amerika

Stelt u zich eens voor dat u na weken van voorpret fluitend op het vliegtuig stapt in de wetenschap dat uw droomreis in vervulling gaat. U hoeft alleen achterover te leunen en zich te verheugen op uw tijd in Amerika.

Wat is uw gewenste comfortklasse?

Selecteer wat bij u past

Comfort tijdens uw vliegreis naar Amerika

Het comfort van luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, sluit aan bij het comfort dat wij u bieden. Tijdens deze vlucht geniet u van beenruimte, een stoel die naar achteren kan en alle voordelen van on-board entertainment en catering. Vóór u het weet bent u aan de andere kant van de oceaan.

Hoelang is het vliegen naar Amerika?

Dat hangt natuurlijk af van waar u naartoe gaat. Gaat u de Oostkust of de Westkust van Amerika verkennen? En wilt u uw rondreis in het Zuiden of Noorden beginnen? Aan de hand van uw wensen stellen wij een schema samen met de beste vliegroutes, verbindingen en stop-overs.

Wilt u meer weten over uw persoonlijke vluchtplan naar Amerika? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden en plannen uw reis geheel naar uw wensen.

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Amerika is een groot land. Het klimaat kan per regio enorm verschillen, net zoals het weer in Noord-Europa anders… lees meer

Meer over soloreizen door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.