Can lake canoe roberto nickson unsplash
Can pix river 5662293
Can whistler flight simone scholten unsplash
Met uw vrienden op reis in Canada

Ideale tijdsduur voor uw vriendenreis door Canada

Wanneer u met uw vrienden naar Canada reist, wilt u natuurlijk zo veel mogelijk zien. Gelukkig kent Canada talloze grote en kleine wonderen, die elke reis onvergetelijk maken. Om een indicatie te geven van al dat moois, vindt u hier een aantal voorbeeldreizen. Gebruik het als inspiratie.

Hoeveel tijd heeft u voor uw vakantie?

Selecteer wat bij u past

U verkeert zich in een gelukkige positie. U heeft meer dan vijf weken de tijd om Canada te verkennen. Dat wordt de mooiste reis met vrienden ooit. U heeft waarschijnlijk een paar goede ideeën, maar pas wel op dat u straks niet eindeloos in de auto zit. Zie hier een paar voorbeeldreizen om u op weg te helpen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw gewenste reisduur? Onze reisadviseurs kunnen u alles vertellen over uw opties en stippelen graag uw route met u uit.

Bekijk onze favoriete reizen voor meer inspiratie

Meer over uw vriendenreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.