24682 dbc 1200 px

Een lodge in het hart van het Great Bear Rainforest

In het hart van het Great Bear Rainforest, aan de monding van Knight Inlet, ligt een eilandenketen genaamd de Broughton-archipel. Het is het beste kustgebied in heel British Columbia om orka's en grizzlyberen te spotten. Een juweel van deze archipel is Berry Island. Om er te komen is al een avontuur. Dat gaat namelijk per watertaxi. De kans is groot dat u onderweg bultruggen en dolfijnen spot. Eenmaal aangekomen vergaapt u zich aan het liefelijke aanzicht van de lodge, die aan het water ligt en opgaat in een dik dennenbos.

Het hoofdgebouw (dat op het water drijft) beschikt over een comfortabele lounge, dinerzaal, een bar en een grote stenen open haard. Om het gebouw is een groot terras, waar u kunt genieten van geweldige zonsondergangen. Een houten promenade leidt naar uw suite met eigen badkamer en een tweepersoonsbed. Tijdens uw verblijf nemen gepassioneerde gidsen u mee op excursies door de wildernis. Zie hoe wilde orka’s de blauwe golven van de Stille Oceaan breken en bewonder grizzlyberen die naar eten speuren in de riviermonden. Elke dag brengt weer wat anders bij deze schitterende accommodatie.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.