Een bed & breakfast en een wijngaard ineen

Verblijf in een bed & breakfast, temidden van een kleine wijngaard. Geniet vanaf uw terras van een prachtig uitzicht op de lokale wijngaarden, wijnmakerijen en het platteland van Naramata. Naast zonnebaden kunt u in het gebied wandelen, fietsen.

Debra is een ervaren vinoloog. Ze heeft door Chili, Argentinië, Spanje, Bordeaux, Napa en Toscane gereisd om haar kennis over wijn verder uit te breiden. Tijdens uw verblijf krijgt u van Debra een rondleiding door de wijngaard en beantwoord ze al u vragen over het maken van wijn. Vervolgens bezoekt u verschillende wijnmakerijen die Debra voor u heeft uitgekozen. Dit avontuur duurt in totaal vier uur.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.