5534 Clayoquot Wilderness Resort 1602083846 1 clayoquot wilderness resort morning calm reflection photo credit bryan stockton

Een luxe resort, midden in de natuur

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en trakteer uzelf op een verblijf in dit luxueuze resort. Het avontuur begint met uw aankomst per watervliegtuig of boot. Laat de drukte van alledag even achter u en maak verbinding met de wilde natuur.

Het resort is gelegen op Vancouver Island, in het westen van Canada. Hier kunt u walvissen, orka's en beren in hun natuurlijke omgeving zien en deelnemen aan activiteiten zoals klimmen, vissen, stand-up paddling, yoga of paardrijden. Vanwege de afgelegen locatie is de prijs inclusief accommodatie, maaltijden en drankjes, begeleide excursies en een massage van zestig minuten.

U verblijft in een tent, volledig ingericht om optimaal comfort te bieden. Er zijn twee eenpersoonsbedden en een slaapbank en uw eigen badkamer bevindt zich op slechts een steenworp afstand. Op de veranda, met uitzicht over het water, kunt u heerlijk relaxen, een goed boek lezen of simpelweg genieten van het uitzicht.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.