5578 Big Bar Guest Ranch 1604399523 11951583 10152953140245563 470628410528048310 o 1
5578 Big Bar Guest Ranch 1604399340 IMG 0018 1
5578 Big Bar Guest Ranch 1604399509 IMG 0367 1
5578 Big Bar Guest Ranch 1604399500 SXFN Big Bar Guest Ranch 6 1

Een ranch in de Marble Mountains

Deze ranch ligt tussen de majestueuze Marble Mountains en de machtige Fraser River. Geniet van de ongerepte graslanden van British Columbia. En maak kennis met een simpele cowboy-levensstijl, zonder internet of televisie, die u alleen op het platteland van Noord-Amerika vindt.

Stelt u zich eens voor: uitgestrekte graslanden met beekjes, bergen en dikke dennenbossen die doorspekt zijn van de kleuren oranje, geel en groen. Midden in dit tafereel ligt een rustieke ranch met grote houten cabins en talloze dieren, waar u met uw familie verblijft. Op deze locatie voelt u zich als herboren.

Uw eigen private cabin

Uw persoonlijk cabin is voorzien van een grote woon- en eetkamer, een keuken en een badkamer met een groot bad. De slaapkamer op de begane grond heeft een groot tweepersoonsbed. Laat elke ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarmaken, precies zoals u het wilt.

Paardrijden op elk niveau

Voor gezelligheid kunt u terecht in de gemeenschappelijk lounge. Daarnaast zijn er talloze activiteiten te beleven die de innerlijke cowboy/cowgirl in u losmaken. Ervaar het platteland vanaf de rug van uw paard. Van beginners tot gevorderde ruiters, de ranch heeft paarden en paden voor elk niveau.

Vakkundige bouwwerken

Vraag om een routekaart en verken het netwerk van beboste paden. Tijdens het wandelen is de kans groot dat u een aantal wilde dieren spot. De ranch beschikt over een eigen meer, waar u heerlijk kunt genieten van een kanotocht over het water. In dit meer woont een clan hardwerkende bevers, wiens vakkundige bouwsels u gerust kunt bewonderen.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Wij bieden u buitengewone en milieuvriendelijke ervaringen, verzorgd door lokale familiebedrijven. lees meer

Oogstrelende roadtrips

Autohuur in Canada voor koppels

Als het op een na grootste land ter wereld - met de meest uitgestrekte kustlijn ter wereld - is Canada gemaakt om… lees meer

Stelt u zich eens voor dat u na weken van voorpret fluitend op het vliegtuig stapt in de wetenschap dat uw… lees meer

Hoe ziet uw droomvakantie er uit?

Voorbeeldreizen naar Canada voor koppels

Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen wij uw droomreis samen. Tijdens dit gesprek horen we graag wat u… lees meer

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.