5616 Arrows Edge Lodge 1617004482 ezgif 2 5b8dd85c1eb1
5616 Arrows Edge Lodge 1617004488 room1 1

Welkom in de bed & breakfast van Michelle en Curtis

De Lodge is een moderne bed & breakfast, gelegen in de bergen van Revelstoke tussen de Monashee en Selkirk bergketens. Uw hosts heten Michelle en Curtis. Ze hebben over de hele wereld gewoond en gereisd op zoek naar nieuwe ervaringen en culinaire hoogstandjes. Die passie willen ze graag met u en uw partner delen!

Maak kennis met Michielle en Curtis

Michelle en Curtis houden van avontuur en zijn dol op skiën, klimmen, vissen en fietsen. Daarnaast zijn het fervente entertainers en fijnproevers, die ervan houden om te hosten en te koken.

Een lokaal ontbijt

Geniet met name van het ontbijt. De ingrediënten worden lokaal en waar mogelijk biologisch ingekocht bij boeren in de omgeving. Het ontbijt wordt geserveerd aan een grote tafel voor in de eetzaal. Dankzij de gemoedelijke sfeer maakt u snel kennis met andere koppels.

Revelstoke als uitgangspunt

Samen met hun hond Harper, willen Michelle en Curtis elke gast laten zien wat Revelstoke te bieden heeft en zijn ze altijd bereid om alles in het werk te stellen zodat u en uw partner uiteindelijk vertrekken met een glimlach op uw gezicht.

Revelstoke heeft epische mountainbike-routes, talloze klimmogelijkheden en er zijn wandelroutes voor elke niveau. In de winter kunt u hier ook prima skiën en snowboarden. Ook zijn er verschillende warmwaterbronnen in de buurt. Uw hosts praten u helemaal bij wat u samen kunt ondernemen in de omgeving.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.