5602 Blitz Beach House Seaside Suite 1614344345 bbh 12 oicture yourself here orig
5602 Blitz Beach House Seaside Suite 1614344345 after a hard day s work aah orig
5602 Blitz Beach House Seaside Suite 1614344345 bbh breakwall stairs at high tide orig
5602 Blitz Beach House Seaside Suite 1614344070 bbh3 orig

Een afgelegen toevluchtsoord

Verblijf in een afgelegen toevluchtsoord aan de Upper Sunshine Coast, vijftien minuten ten noorden van Powell River. Het beboste kustlandschap en de nabijheid van de oceaan maakt dit de perfecte accommodatie voor een romantisch uitje.

U verblijft in een studio suite op de bovenste verdieping van het strandhuis. Het houten interieur en de comfortabele meubels creëren een gezellige omgeving met een ruimtelijk gevoel. Geniet vanaf uw eigen terras van het panoramische uitzicht op de zee. De zonsondergangen en de schitterende sterrennacht zullen u nog lang bijblijven. Aan het water staat een vuurkorf, voor brandhout wordt gezorgd.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.