ca_gabriola island kayak
ca_gabriola island marina

Genieten van ongerept Gabriola Island

Geniet van de rust en ongerepte natuur op Gabriola Island. Het weer kan er mild en aangenaam zijn, maar ook wild en exotisch. De Bed&Breakfast van Ken en Marilee wordt omgeven door bossen, terwijl de oceaan en jachthaven slechts op steenworp afstand liggen. Met Tofino Air kunt u naar Silva Bay vliegen, maar u kunt de oversteek ook per veerboot maken.

In de omgeving kunt u varen, kajakken en vissen en ook worden op het eiland regelmatig evenementen georganiseerd, zoals toneelstukken en muziekoptredens. Geniet van de tuin en boomgaard rondom de Bed&Breakfast, relax op het terras of maak een wandeling naar Silva Bay Resort and Marina, Page's Marina of Drumbeg Park.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.