golden bc

Lodge in Golden

Deze lodge ligt op vijf minuten rijden van het plaatsje Golden in de Canadese Rocky Mountains. De bed & breakfast heeft een prachtige openbare ruimte die uitkijkt op de omringende natuur. Hier heeft u het gevoel helemaal afgezonderd te zijn van de bewoonde wereld.

De lodge wordt gerund door de Schotse Lynn Moffat. Samen met haar partner Sigi, een Zwitserse houthakker, ontmoet ze graag gasten van over de hele wereld. Daarnaast hebben ze een kleine hobbyboerderij met een kleine kudde Schotse Hooglanders. Tijdens uw verblijf kunt u een plons nemen in de jacuzzi van de accommodatie en genieten van het het prachtige uitzicht.

Meer accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.