Verken de spectaculaire westkust vanuit de lucht

Spectaculaire landschappen

Stelt u zich eens voor, straks stijgt u op vanaf het water. De naaldbomen en de ruige kustlijn flitsen sneller voorbij tot u plots zweeft. Hoger en hoger klimt het vliegtuig. Onder u ontvouwt zich een van de mooiste landschappen die u ooit in uw leven zult zien!

Afgelegen dorpen

Maak een spectaculaire rondvlucht boven de westkust van British Columbia. Dit is de meest adembenemende manier om van het natuurrijke Canada te genieten. Tegelijkertijd kunt u zo meerder pittoreske gemeenschappen bezoeken. Deze liggen soms op onbereikbare plekken, maar met het vliegtuig bent u er zo.

Ervaren piloot

Naast prachtige vergezichten, geniet u ook van de verhalen van de zeer ervaren piloot. Tijdens het vliegen wordt u helemaal bijgepraat over de Canadese flora en fauna. Het vliegtuigje (de Cessna 185 of de Hallivand Beaver) voldoet aan de hoogste norm.

Vliegroutes

U heeft de keuze uit verschillende vliegroutes. Zo kunt u kiezen voor route tussen het plaatsje Gold River en Kyoquot, of de route over Donner lake en de bergen rond Golden River.

Meer actieve activiteiten

Kanoën in Banff National Park

Banff National Park, Canada

Geniet van de sereniteit van de Bow River tijdens een kanotocht in Banff National Park

Lees meer

Een meerdaagse tocht te paard in Banff

Banff National Park, Canada

Ervaar Banff National Park op de best mogelijke manier: te paard

Lees meer

Kajakken door de wateren van Revelstoke

Revelstoke, Canada

Verken de mooie wateren van Revelstoke per kajak en geniet van de natuur.

Lees meer

E-bike tour door Vancouver

Vancouver, Canada

Spring op een e-bike en toer met gemak door Vancouver.

Lees meer
Canada als soloreiziger

Bekijk de andere type activiteiten

Meer over uw droomreis door Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.