Abel snorkelling header la
Maak kennis met onze reisexperts

Abel

Mijn naam is Abel Thijssen en ik ben copywriter bij Little America. Dat betekent dat ik allerlei mooie teksten schrijf om aan te tonen hoe geweldig Amerika is. Niet dat het nodig is! Amerika is een land dat spreekt voor zich. Mij heeft het al vele jaren in de ban.

Aan de universiteit studeerde ik American Studies en in mijn vrije tijd lees ik graag boeken van John Steinbeck en luister ik naar de werken van Bob Dylan. Het zijn culturele krachten die voor mij het echte Amerika doorgronden. Net als Little America. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik onderdeel uitmaak van dit team en dat ik mag bijdragen aan uw ideale rondreis door het land waarvan ik houd.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.