Inge-Margriet in Perth
Maak kennis met onze reisexperts

Inge-Margriet

Mijn liefde voor reizen komt al uit mijn jeugd. Opgegroeid in het buitenland, met avontuurlijke ouders, heb ik al heel wat landen mogen zien. Reizen heeft mij altijd heel nieuwsgierig gemaakt naar andere landen met ieder hun eigen cultuur. Het is daarom misschien ook geen verrassing dat ik zelf ook met mijn gezin in het buitenland terecht ben gekomen!

Terug in Nederland, mag ik gelukkig nog elke dag met reizen bezig zijn. Door mijn werk op de marketingafdeling van Little America ontdek ik steeds nieuwe delen van Amerika. Ik kan wel zeggen dat ik, na een aantal rondreizen door dit gigantische en super interessante land, echt een fan van Amerika ben geworden. Daarom hoop ik dat u ook geïnspireerd raakt voor uw volgende reis. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.