Maak kennis met onze reisexperts

Inge-Margriet

Zolang ik me kan herinneren houd ik van reizen. Waarschijnlijk omdat ik al als baby van zes maanden in het vliegtuig zat, op weg naar verre oorden. Opgegroeid in het buitenland, heb ik al heel wat kleurrijke landen gezien, met elk hun eigen, unieke cultuur. Reizen heeft mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd om steeds weer nieuwe landen te ontdekken. Het is daarom misschien geen verrassing dat ik zelf met mijn gezin ook in het buitenland terecht ben gekomen!

Terug in Nederland, mag ik me gelukkig nog elke dag met reizen bezighouden. Door mijn werk op de marketingafdeling van Little America ontdek ik steeds nieuwe delen van Amerika en Canada. Na een aantal reizen door deze twee gigantische en super interessante landen ben ik echt fan! Daarom hoop ik dat u ook geïnspireerd raakt voor uw volgende reis. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.