Kiki little america
Maak kennis met onze reisexperts

Kiki

Hallo! Mijn naam is Kiki, een reislustige jongedame die graag andere mensen aansteekt met het reisvirus. Dit werd al met de paplepel ingegoten, sinds mijn ouders mij al mee het vliegtuig in namen toen ik 7 maanden oud was. Nu, zo’n 25 jaar later, heb ik al heel wat plekken van mijn bucketlist mogen afstrepen, waaronder ook Amerika!

Als onderdeel van het marketing team, zorg ik ervoor dat Little America zowel online als offline goed te vinden is. Ik hoop dat iedereen die in aanraking komt met Little America, net zo enthousiast wordt over ons concept als wij! Dus reis buiten de gebaande paden. Ontmoet de locals en ervaar hun manier van leven. Doe het rustig aan, in plaats van gehaast te reizen om alle hoogtepunten te kunnen zien en ontdek zo echt de pareltjes van het land.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.