Maak kennis met onze reisexperts

Mandy

'Eenmaal geland op Amerikaanse bodem voel ik me geen toerist meer maar een reiziger, een reiziger die alle uithoeken van dit prachtige land wil zien, meemaken, ontdekken, voelen. Hoe uiteenlopend dit prachtige en immense land ook is, ik voel me er altijd thuis’.

En dat gevoel is precies wat ik de klanten van Little America ook wil laten meemaken! Het ontdekken van hele bijzondere plekken die alleen de lokale inwoners kennen, maar wel met óns willen delen. En wij dus met u!

Met jarenlange ervaring, neem ik u met veel plezier mee in alle voorbereidingen die nodig zijn, voor én tijdens uw reis. Maar ook erna heb ik nog heel graag contact met u om uw ervaringen te horen. Hoe mooi is het als uw droomreis naar het bijzondere Amerika waargemaakt wordt? Samen met het Little America team help ik u hier graag bij.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.