Maurits la vancouver
Maurits la 3
Maurits la vancouver
Maurits la 3
Maak kennis met onze reisexperts

Maurits

Mijn naam is Maurits van Swijndregt, reisadviseur bij Little America. Wat is reizen toch mooi! Tijdens het reizen, waar dan ook ter wereld, zijn er altijd momenten die gecreëerd worden die je nog lang bij zullen blijven. Bij het samenstellen van uw reis ben ik continu op zoek om dit soort momenten voor u te realiseren.

Genieten van de veelzijdigheid van de natuur van Canada, het spotten van beren, walvissen of orca's? Of is het juist de combinatie tussen wildlife, natuur en cultuur? Samen met mijn kennis van het land en uw wensen, komen wij tot de droomreis die u in gedachten had en kunt u genieten van uw eigen Little America ervaring.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.