Maak kennis met onze reisexperts

Robert

Mijn liefde voor reizen is aangewakkerd toen ik voor mijn studie Internationale Betrekkingen twee jaar in Sydney woonde. De unieke veelzijdigheid van een plek aan de andere kant van de wereld ontdekken is een bijzondere ervaring die ik steeds weer wil beleven. Zo is reizen mijn wereld geworden.

Inmiddels heb ik al heel wat door Amerika gereisd. Telkens op zoek naar bijzondere, kleinschalige accommodaties op unieke plekken. Ik kwam er al gauw achter dat Amerika de ideale bestemming is voor onze manier van reizen: buiten de gebaande paden, dicht bij de natuur en door de ogen van de locals. Ik hoop met Little America mensen kennis te laten maken met het authentieke Amerika en ze daarmee een bijzondere ervaring mee te geven.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.