Maak kennis met onze reisexperts

Sjanneke

Ik ben 38 jaar en woon in Graft. Dit is een klein dorp tussen Alkmaar en Purmerend in Noord-Holland. Ik woon hier samen met mijn zoon van 12, Jelle. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om naar de sportschool of uiteten te gaan, doe ik graag leuke dingen met mijn zoon of ga ik naar een festival met vrienden. Tijdens de winter hoop ik altijd dat het koud genoeg wordt dat we kunnen gaan schaatsen. Omdat dit niet zo vaak kan, ga ik naar de schaatsbaan om te blijven oefenen.

Mijn grootste passie is reizen. Als kind wilde ik al de hele wereld over reizen en alle mooie plekken bezoeken die ik op TV zag. Mijn hele kledingkast was vol geplakt met reisfoto's. Ik besloot om meer te doen met mijn passie voor reizen, dus volgde ik een studie in de richting van toerisme. Na meer dan 15 jaar in de reisbranche, geniet ik er nog elke dag van.

Tijdens een van mijn vele reizen, ben ik mijn hart verloren aan Canada en de Verenigde Staten. Dit was een perfecte match met Little America. Sinds juli 2022 ben ik aan het werk voor dit geweldige bedrijf. Ik geniet van de gesprekken met potentiële leveranciers, en ik hoop dat ik nog veel meer mooie accommodaties, activiteiten en bestemmingen kan toevoegen aan het product portfolio van Little America.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.