Werken bij Little America

Boeking specialist

Gedetailleerde én snelle werker
Zeist, fulltime (32-40 uur), mbo-niveau, zo snel mogelijk


Jij zorgt er als Boeking Specialist voor dat de droomreis van onze klant naar Australië of Nieuw-Zeeland van A tot Z geboekt is. Hiervoor werk je in onze reserveringssystemen en heb je vooral veel e-mailcontact met de contactpersonen bij de accommodaties, tours en meer.

Sinds vorig jaar is onze ‘dochter’ Little America geboren. Via dit label bieden we net zulke unieke reizen aan als onze bestemmingen Australië en Nieuw-Zeeland, maar dan naar Amerika en Canada. In deze functie zal je uiteindelijk de boekingen voor al onze bestemmingen verzorgen.

Spreek je goed Engels, ben je stressbestendig, flexibel, heb je oog voor detail en werk je graag samen met een enthousiast, gedreven team? Lees dan snel verder!

Zo ziet jouw dag eruit:

Deze baan past bij jou als je nauwkeurig, gestructureerd en efficiënt werkt. De reizen zijn elke keer weer anders, maar de handelingen zijn steeds hetzelfde. Daar moet je tegen kunnen en tegelijk moet je scherp genoeg blijven en secuur werken.

Heb je nog geen werkervaring? Geen probleem! Onze collega's leiden je graag op in deze functie!

Werken bij Little America betekent:

Het kantoor van Little America staat in Zeist. Je stapt daar binnen in een enthousiast en gedreven team.

“De sfeer is informeel. We werken allemaal heel hard, maar nemen ook de tijd om bij te kletsen. We kunnen alles tegen elkaar zeggen, ook als we een fout hebben gemaakt. Dan is het: hup schouders eronder, en ervoor zorgen dat we het op een goede manier oplossen”, vertelt Baukje.

Dit is waarom wij jou echt wel/niet moeten hebben:

+ Je werkt graag heel gedetailleerd;
+ Je spreekt goed Engels;
+ Je neemt de verantwoordelijkheid;
+ Je bent woonachtig in Zeist of omgeving;

- Je krijgt stress van e-mails;
- Je wilt elke dag iets anders doen;
- You speak not very good English.

Aan het werk?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Janneke Hoff. Als je eerst nog vragen hebt, kun je ook bij haar terecht, telefonisch op 0634009209 of via de mail: janneke@littleamerica.nl.