US Accommodation Luxe The society hotel bingen
US Accommodation Luxe hotels hood riversocietybingen
US Accommodation Luxe best hotel hot tub gorgesociety bingen
US Accommodation Luxe society hotel bingen location

Colombia River Hotel

Geef uw ogen de kost in de ongelofelijk Columbia River Gorge. Uw accommodatie ligt pal aan de rivier en biedt een verfijnde ervaring buiten de gebaande paden, vol met avonturen en genoeg mogelijkheden tot ontspanning.

De Columbia River Gorge is een soort groene Grand Canyon die zich uitstrekt langs de Columbia River op de grens tussen Washington en Oregon. Deze spectaculaire kloof is bekleed met bossen, fruitboomgaarden en basalten kliffen, waarvan tientallen watervallen ontspringen.

Happy little accidents

Wie het gebied verkent waant zichzelf in een schilderij van Bob Ross. Met om elke hoek weer nieuwe happy little accidents waar u zich op kunt verheugen. Neem het nabijgelegen Hood River bijvoorbeeld. Dit is een foodie hotspot en toevallig ook de windsurf-kiteboard hoofdstad van de wereld.

U beschikt over een eigen huisje, met een privé terras en een hangmat die uitkijkt over de rivier. Tijdens uw verblijf geniet u van gratis toegang tot de spa, met een warm zoutwaterzwembad, een bubbelbad en massageservices.

Meer luxe accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.