US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins4
US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins3
US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins
US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins 2

Colorado Ranch

Ontdek een van de best bewaarde geheimen in heel Colorado. Aan de voet van de La Plata Mountains ligt een ranch, omgeven door groene graslanden, waar u geniet van privacy, luxe en alles wat Moeder Natuur te bieden heeft.

Deze ranch is wijds opgezet (200 hectare) met een overvloed aan groen en beekjes, waardoor allerlei vogels en wildlife vlak bij huis te spotten zijn. Houdt u van vissen? Dan kunt u een hengel uitgooien in het aangrenzende meer.

Pal aan het meer

Met dertig minuten rijden bent u in Mesa Verde National Park. Bewonder hier de ruïnes van de oude Pueblo Volkeren en leer meer over de geschiedenis van de regio tijdens een begeleide tour met een gids uit de Ute Tribe, een lokale indianenstam die al eeuwen in dit gebied wonen.

U verblijft in een ruim ingericht appartement of een houten cabin, pal aan het meer. Vanaf uw eigen terras heeft u uitzicht op de omringende bergen. ’s Avonds komen de sterren tevoorschijn en kunt u ontspannen voor het haardvuur. De volgende dag wacht een heerlijk vers ontbijt zoals ze alleen in Colorado kunnen maken.

Meer luxe accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.