De Beaver Cabin

Geniet van de zilte zeelucht in het plaatsje Beaver, Oregon. Dit pittoreske vakantiehuisje wordt omgeven door bergen en ligt op twintig minuten rijden van het strand. Het is de perfecte uitvalsbasis voor al uw outdoor activiteiten.

Stelt u zich eens voor dat u na een dagje uitwaaien op het strand, met u familie rond een knapperend kampvuur zit. Samen een bordspel spelen, fles wijn op tafel en helemaal niets moeten.

Naast diverse stranden ligt Cape Lookout State Park om de hoek, met verschillende wandel- en fietsroutes. De routes leiden door de bossen en hebben uitzichtpunten over zee. U kunt ook wat door het nabijgelegen antiekwinkeltje struinen. Het huisje heeft alles wat u gezin nodig heeft. Genoeg slaapkamer, een keuken en een woonkamer.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.