Glamping in Moab

Kom nader tot elkaar tijdens een duurzaam verblijf in de wilde natuur van Moab. Wordt langzaam gewekt door de zon die door het canvas van uw safari tent schijnt en verken het verbazingwekkende rode rotslandschap dat op uw drempel ligt.

Kamperen is nog nog nooit zo leuk geweest. U hoeft namelijk niet uw eigen tent op te zetten, die staat er al. En deze tent heeft schone handdoeken, zachte bedden, een eigen badkamer, warm stromend water en zelfs een houtkachel voor frisse nachten.

Levenslange vakantieherinneringen

Geniet van niet één, maar twee nationale parken die bij u in de buurt liggen. Arches National Park en Canyonlands National Park zijn beide mountainbike- en wandelbestemmingen van wereldklasse. En dankzij de nabijheid van de machtige Colorado River kunt u ook op het water avonturen beleven.

Aan het eind van de dag zit u samen met uw kinderen rond het kampvuur, waarna u zich terugtrekt in uw comfortabele tent met vakantieherinneringen die een leven lang meegaan. Er is geen wifi aanwezig. Dus geen werk of social media, maar gewoon lekker samenzijn.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.