Screenshot 2020 06 22 at 12 13 47
Screenshot 2020 06 27 at 13 25 23
Screenshot 2020 06 27 at 13 25 12
Screenshot 2020 06 27 at 13 24 34

Umpqua Forest

Verlangt u naar een beetje rust en stilte? Deze prachtige pittoreske hut ligt midden in Umpqua National Forest, ver weg van drukke steden en toeristische trekpleisters. Hier kunt u zich focussen op de dingen die werkelijk belangrijk zijn in het leven.

Lees een boek in een hangmat, plons in het bubbelbad en luister naar het geluid van de kabbelende beek die langs uw accommodatie loopt. Wellicht spot u een hert dat zijn dorst komt lessen of een ander wild dier. Hier leven ook beren en poema’s. Dus goed opletten tijdens het wandelen.

Afgelegen avonturen

Deze accommodatie ligt dermate afgelegen dat u ’s avonds geniet van een intens heldere sterrenhemel. Er is geen mobiele service en u moet van tevoren genoeg proviand meenemen. Het drinkwater is afkomstig uit de beek.

Dat betekent niet dat u zich gaat vervelen (integendeel!). In de buurt kunt u wandelen, mountainbiken, vissen en allerlei avonturen beleven op de rivier, zoals raften en kajakken. Het oogstrelende Crater Lake is ongeveer twee uur rijden en op een uur rijden vindt u verschillende wijngaarden.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.