Verblijf midden in de Umpqua National Forest

De Inn waar u verblijft ligt midden in Umpqua National Forest, in het zuidwesten van Oregon. Dit woud wordt gekenmerkt door talloze watervallen, rivieren en stille bergmeren. U kunt er kajakken, maar ook wandelen en mountainbiken. Vergeleken met de grote parken is het hier lekker rustig.

Quality time

De Inn biedt een verscheidenheid aan volledige ingerichte cottages en vakantiehuizen, prachtig gelegen langs de rivier of verscholen in het woud. Geen telefoons, geen tv, geen wifi, geen afleiding. Kortom, de beste omgeving voor wat quality family time!

Meer zeer comfortabele accommodaties

Geniet van een idyllisch uitzicht

Olympic Peninsula, Verenigde Staten

Deze unieke accommodatie is gelegen in Sequim, Washington en kijkt uit over de Dungeness Bay, Strait of Juan de Fuca, Dungeness Spit en Lighthouse, alsook de prachtige Olympic Mountains.

Read More

Een luxe ranch middenin de woestijn

Tucson, Arizona, Verenigde Staten

Verblijf in een prachtige ranch in Tuscon, Arizona. Geniet vanuit uw kamer van een spectaculaire zonsondergang.

Read More

Glamping Moab

Verenigde Staten

Kom nader tot elkaar tijdens een luxe verblijf in de wilde natuur van Moab. Wordt langzaam gewekt door de zon die…

Read More
Meer over een rondreis met uw familie

Bekijk andere type accommodaties

Meer over uw familiereis door de VS

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.