De Yellowstone ranch

Waan uzelf in het Wilde Westen en verblijf op een ranch in Cody, Wyoming. Deze unieke bed & breakfast ligt in een kleine vallei, op slechts een uur rijden van Yellowstone National Park. Het ‘western’ thema en de omringende natuur brengen plezier voor het hele gezin.

Yellowstone National Park, met al zijn actieve geisers en warmtebronnen, trekt jaarlijks meer dan dan drie miljoen bezoekers. Nabijgelegen accommodaties zitten daarom vaak vol of zijn heel druk.

Rust & entertainment

Op deze ranch vindt u de perfecte combinatie van rust, stilte en entertainment. Test uw schutters kwaliteiten op de ‘rifle range’, gooi een hengel uit in de rivier of ga op avontuur met de ‘head wrangler’, die u alles over de omgeving kan vertellen.

Een betere uitvalsbasis om Yellow Stone National Park te verkennen gaat u niet vinden. Trek door de bossen en bewonderen de grote meren en watervallen die het park rijk is. Aan het van de dag kunt u ontspannen op de ranch. ’s Avonds gaat het kampvuur aan en komen ontelbaar veel sterren tevoorschijn.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.