US activiteit ADVENTUROUS CANYONING1 P1099156 Canyoning East Zion NP
US activiteit ADVENTUROUS CANYONINGP1099107 Canyoning East Zion NP
US activiteit ADVENTUROUS CANYONINGIMG 7567 Canyoning East Zion NP
US activiteit ADVENTUROUS CANYONINGIMG 2846 Canyoning East Zion NP

Canyoneering in Utah

Ga op avontuur en daal af in de slot canyons van Utah, ver weg van drukke menigten, en wees een met de natuur. Dit belooft voor het hele gezin een van de hoogtepunten te worden van uw rondreis door de Verenigde Staten.

50 tinten oranje

U heeft ongetwijfeld gehoord van de Grand Canyon, maar misschien nog nooit van de slot canyons van Utah. Dit zijn smalle kloven die gedurende miljoenen jaren zijn uitgesleten door water en wind.

Nu vormen het duizelingwekkende wandelpaden. Dankzij de spectaculaire lichtinval kleuren de diepe kloven verschillende tinten oranje. En op sommige punten is het zo smal dat u beide wanden tegelijkertijd kunt aanraken.

Het bereiken van de slot canyons is al een avontuur op zich, want dit kan alleen met een in een speciaal offroad voertuig. U gaat op stap met twee gidsen die u de kunst van canyoneering gaan leren.

Wat is Canyoneering?

Canyoneering betekent simpelweg afdalen in een canyon. Het klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Canyoneering is een combinatie van abseilen, klimmen en naar beneden glijden.

Van uw gids krijgt u een helm, een klimharnas, handschoenen en een beginnerscursus abseilen. Een van uw gidsen zal u altijd zekeren zodat u niet valt. Zie het als een soort teambuilding oefening op het mooiste denkbare terrein.

Meer avontuurlijke activiteiten

Uw persoonlijke familreis

Meer over uw familiereis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.