DJI 0025 SF Biking
P1066707 SF Biking
P1066711 SF Biking
P1066728 SF Biking

Fietsavontuur in San Francisco

Verken de historische straten van San Francisco, een van de meest karakteristieke steden aan de westkust van de Verenigde Staten. Dit doet u op een manier zoals een echte Hollander betaamt, namelijk op de fiets. Kinderen krijgen een eigen fiets of kunnen in een zitje achterop.

Iedereen kent San Francisco van de Golden Gate Bridge, gevangeniseiland Alcatraz en de oude tramwagons die door de heuvelachtige straten rijden. San Francisco is een stad die spreekt tot de verbeelding. De fiets geeft u de kans om de stad op een ontspannen manier te ontdekken.

If you are going to San Francisco...

Leer de geschiedenis van de stad beter kennen. Rijd op uw eigen tempo, samen met een gids door levendige buurten, langs Fisherman's’ Wharf, de waterkant van ‘the Bay’, richting Sausalito. Daar neemt u de pont terug naar San Francisco.

Geniet onderweg van Victoriaanse rijtjeshuizen, beroemde uitkijkpunten, bloeiende commerciële wijken en de juweeltjes van Golden Gate Park. Aan het eind van de dag leeft San Francisco niet alleen maar in uw verbeelding.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.