US activiteit ADVENTUROUS NATIVE 1 DSC5723 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE IMG 0178 A day with Alger
US activiteit ADVENTUROUS NATIVE DSC5732 A day with Alger

Native Tour

Leer meer over de geschiedenis en ontdek de natuurlijke schatten van Montana tijdens een natuurtocht met een Blackfeet Tribal Member. Naast culturele kennis heeft uw gids talloze prachtige verhalen over de Amerikaanse wildernis. Na dit avontuur heeft u zelf een aantal anekdotes op zak komen uw kinderen thuis met waargebeurde indianenverhalen.

Cultuur van de Native Americans

Het lijkt iets uit een ver verleden, maar de cultuur van de Native Americans is springlevend. Er zijn genoeg plaatsen die u kunt bezoeken wanneer u deze wilt ervaren. Zoals het het Badger Two Medicine gebied in de Rocky Mountains, het land van de Blackfeet stam.

Badger Two Medicine

Het Badger Two Medicine gebied is rijk aan bergen, rivieren en wetlands. Ruimte genoeg voor allerlei wildlife, zoals grizzly beren en elanden, om er maar een paar te noemen. Al meer dan 10.000 jaar worden hier scheppingsverhalen en traditionele gebruiken van generatie op generatie doorgegeven, die van groot spiritueel belang zijn voor de Blackfeet Nation.

Ervaar het landschap op een unieke manier. U doorkruist het landschap te paard, samen met een Black Feet Tribal Member: uw gids met al meer dan veertig jaar ervaring. Dankzij de culturele achtergrond van uw gids ervaart u het landschap op een unieke manier. En met uw nieuw verworven kennis draagt u bij aan het behoud van de cultuur en tradities van de Blackfeet Nation.

Meer actieve activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.