American Inn

Verblijf in een echte Amerikaanse Inn, omringd door bossen en watervallen, en ervaar de ware betekenis van “persoonlijke service”. Een Inn is anders dan een doorsnee hotel. Hier vragen ze met oprechte interesse hoe u dag was en voelen de kamers net zo warm aan als thuis.

De Inn waar u verblijft ligt midden in Umpqua National Forest, in het zuidwesten van Oregon. Dit woud wordt gekenmerkt door talloze watervallen, rivieren en stille bergmeren. U kunt er kajakken, maar ook wandelen en mountainbiken. Vergeleken met de grote parken is het hier lekker rustig.

Quality time

Waar deze Inn het meest om geroemd wordt is het avonddiner. Vakkundige chefkoks komen van verre en omwegen om hier te mogen werken. Het diner bestaat altijd uit verse lokale ingrediënten, gepaard met een selectie van de beste wijnen uit het noordwesten van Amerika.

Naast voortreffelijke maaltijden biedt de Inn een verscheidenheid aan volledige ingerichte cottages en vakantiehuizen, prachtige gelegen langs de rivier of verscholen in het woud. Geen telefoons, geen tv, geen wifi, geen afleiding. Kortom, de beste omgeving voor wat quality family time!

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.