Mojave Desert

Overnacht in de Mojave Desert, waar in vroeger tijden de mijnbouw hoogtijdagen kende. Waar grondstoffen als talk, lood, ijzer en zelfs zilver en goud werden gevonden. Waar mijndorpen, die er jarenlang verlaten bij lagen, rond de jaren ‘90 weer tot leven kwamen omdat het de ideale plek bleek om het stadse leven te ontvluchten.

Kom even helemaal los van het leven van alledag en verblijf in een lodge midden in de woestijn. Of kies voor een tipi tent, waar u het buitenleven nog beter ervaart. Vertrek ’s ochtends met een locale gids op een off-road tour om een kijkje te nemen bij de oude mijnen en volg de Old Spanish Trail, waarover in de vorige eeuw grondstoffen naar New Mexico werden vervoerd. Geniet ’s avonds van het kampvuur onder miljoenen sterren. Een rustpunt in uw reis.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.