Washington Luxury Cabins

Kom even helemaal los van het leven van alledag op de typisch Amerikaanse veranda voor uw cabin, terwijl de zon achter de bergen zakt en de lucht allerlei tinten paars kleurt…

Het kan u zomaar overkomen in deze luxe Bed&Breakfast in de staat Washington. Gelegen vlak bij de Columbia River Gorge, zijn er in de omgeving tal van activiteiten te ondernemen.

Ontdek een van de vele wandelroutes in de omgeving, bezoek metershoge watervallen, ga een dagje wijnproeven bij lokale wijngaarden, spendeer uw dag op de golfbaan, gooi een hengel uit of geniet van een dag op het water. Eindig uw dag goed in de spa van deze Bed & Breakfast, waar u bijvoorbeeld kunt ontspannen in het bubbelbad of terecht kunt voor een heerlijke massage.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.