Joie de Vivre in Santa Barbara

Rijd in een jeep door de oogstrelende heuvels van Santa Barbara, bezoek verschillende wijngaarden en proef van de lokale wijncultuur. Deze dag belooft een feest voor de smaakpapillen te worden.

De Amerikaanse Rivièra

De locals noemen Santa Barbara ook wel de Amerikaanse Rivièra, en terecht: palmbomen en statige Spaanse herenhuizen reiken hier van de bergen tot aan de zonovergoten stranden.

De stad staat voor alles wat goed is in het leven, waaronder wijn! Wie zich hier tegoed wil doen aan een lekker glas Californische wijn, kan kiezen uit meer dan tweehonderd wijnproducenten. De locals weten waar de echte parels zitten en wijzen u de weg!

In een jeep wordt u over landweggetjes naar verschillende restaurants en wijngaarden gebracht, waar allerlei lokale lekkernijen klaar staan. De bestuurder vertelt u alles over de geschiedenis van Santa Barbara, terwijl u geniet van het uitzicht over kust en oceaan.

Meer Easy Going activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw droomreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.