US Accommodation Luxury train slide Blue Lake Ranchb
US Accommodation Luxury lower spring living slide Blue Lake Ranch
Bluelakeranchzzdata 8635 641x480
US Accommodation Luxury 18422745 B Lue Lake Ranch

Colorado Ranch

Ervaar het leven op een ranch en de zuidelijke charme van Colorado. Verblijf in een van de kamers of cabins in typisch Amerikaanse stijl.

De ranch is wijds opgezet met een overvloed aan groen, waardoor allerlei vogels en wildlife vlakbij huis te spotten zijn. Houdt u van vissen? Dan kunt u uw hengel uitgooien in het aangrenzende meer.

Maar ook in de omgeving zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Zo bent u met dertig minuten rijden bij Mesa Verde National Park. Bewonder hier de ruïnes van Mesa Verde of leer meer over de geschiedenis van de regio tijdens een begeleide tour met een gids uit de Ute Tribe, die al eeuwen in dit gebied wonen. Maak een treinreis over de Silverton Narrow Gauge Railroad uit 1882 of rijd zelf de San Juan Skyway, een prachtige route door het berglandschap.

Meer luxe accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.