Glacier National Park

In Glacier National Park in Montana kunt u het hele jaar door uw hart ophalen aan allerlei buitenactiviteiten in de vrije natuur. Zo kunt u in de zomer wandelen, vissen of varen en in de winter is het een ideale plek om te skiën, snowboarden, of een wandeling te maken in de sneeuw.

Bent u een dierenliefhebber? In de omgeving zijn allerlei dieren in het wild te zien, zoals Grizzly en zwarte beren, herten, lynxen, wolven en coyotes om er maar een paar te noemen. Ook voor vogelaars is het Glacier National Park een bezoek waard, met de meer dan tweehonderd vogelsoorten die zich hier huisvesten.

In uw vrijstaande huisje kunt u in alle rust kunt genieten van de natuur. Bereid een heerlijke maaltijd in uw keuken of grill uw steak, heel Amerikaans, op de barbecue. Maak een praatje met andere bezoekers in een van de gemeenschappelijke ruimtes of speel een rondje biljart in de gamesroom. Kortom, u hoeft zich hier geen moment te vervelen!

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.