Glamping

Verblijf in een Glamping resort aan de rand van een National Park. Geniet overdag van uiteenlopende activiteiten en al het moois dat de natuur u te bieden heeft, terwijl u ’s avonds neerstrijkt bij het kampvuur onder een hemel van ontelbare sterren.

Maak wandelingen, ontdek mountainbike trails, ga er met een 4x4 op uit, leer paardrijden, de mogelijkheden zijn eindeloos en…u bent de hele dag buiten!

Slaap ’s nachts in een luxe safaritent met uw eigen badkamer met warme douche. Steek de houtkachel aan voor als de ochtend nog wat koud aanvoelt of om ’s avonds een laatste wijntje bij te drinken. Wordt wakker op het terras met uw eerste kopje koffie van de dag terwijl u kilometers ver weg uitkijkt over een adembenemend landschap.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.