US Accommodation Luxury P1066025 Under Canvas Moab
US Accommodation Luxury P1066017 Under Canvas Moab
US Accommodation Luxury P1066007 Under Canvas Moab
US Accommodation Luxury P1066004 Under Canvas Moab

Glamping Suite

Geniet van het buitenleven met een verblijf in een Glamping Resort. Omgeven door natuur, geniet u van de buitenlucht terwijl het u aan luxe niet hoeft te ontbreken.

Geniet overdag van al het moois dat de natuur te bieden heeft, terwijl u ’s avonds neerstrijkt bij het kampvuur, onder een hemel van ontelbare sterren. Met een National Park in uw achtertuin, zijn er vele activiteiten om uit te kiezen. Maak wandelingen, ontdek mountainbike trails, ga er met een 4x4 op uit, leer paardrijden, de mogelijkheden zijn eindeloos en…u bent de hele dag buiten!

Slaap ’s nachts in een luxe safaritent met een privé badkamer met warme douche. Steek de houtkachel aan voor als de ochtend nog wat frisjes aanvoelt of om ’s avonds een laatste wijntje bij te drinken. Wordt wakker op het terras met een kopje koffie, terwijl u kilometers ver weg kunt uitkijken over een adembenemend landschap.

Meer luxe accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.