US Accommodation Very Comfortable large JHMR Tram Website Homepage Image
US Accommodation Very Comfortable Continuum5
US Accommodation Very Comfortable Continuum4
US Accommodation Very Comfortable Continuum3

Grand Teton Hotel

Overnacht in dit moderne verblijf dat grenst aan het Grand Teton National Park. De omgeving is een paradijs voor avonturiers en wildlife spotters.

De prachtige bergen, puntige rotsen en heldere meren lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo kunt u het park vanaf het water verkennen met een boot, een van de ‘hike trails’ lopen of de rotsen trotseren. Dierenliefhebbers kunnen allerlei vogelsoorten spotten, vissen, of met een ranger op zoek naar groter wild.

Geniet bij thuiskomst van de rust van uw kamer of vind een plekje in de gezellige bar, waar u geniet van live muziek en kunt laten verrassen door een van de regionale specialiteiten en cocktails.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.