Moss Landing

Spot vanuit uw slaapkamer zeedieren zoals zee otters, zeehonden en allerlei vogelsoorten. Deze Bed & Breakfast in Moss Landing heeft een nautisch tintje en ligt aan de Elkhorn Slough Wetlands. De ideale plek voor een ontspannen dagje aan het strand, of om wateractiviteiten zoals kajakken en surfen te ondernemen. Pak een fiets om de omgeving te verkennen of doe dit te paard.

Heeft u nog nooit een walvis gezien? Dan is dit de tijd voor een tour om deze enorme zeedieren van dichtbij te zien en wie weet spot u ook nog orka’s of dolfijnen! Ontdek het centrum van Moss Landing. Het is te voet bereikbaar en zeker een bezoekje waard. In de omgeving zijn er diverse restaurants en cafés waar u terecht kunt voor een lunch of diner.

Meer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.