US Accommodation Very Comfortable Eden House2
US Accommodation Very Comfortable Eden House3
US Accommodation Very Comfortableeden house at carriage

Wijngaard in Californië

Heeft u wel eens midden in een wijngaard overnacht? Dit is uw kans om op een unieke plek te verblijven, in een duurzame wijngaard in Californië.

Over de zevenentwintig hectare grond die de wijngaard bestrijkt, worden verschillende druiven verbouwd, waaronder Grenache, Syrah, Merlot, Viognier en Cabernet Sauvignon.

Vanuit uw kamer heeft u prachtig uitzicht over het glooiende landschap gevuld met wijnranken, olijfbomen, fruitbomen en bloemenvelden. Naast het genieten van wijn uit eigen wijngaard, leent de omgeving zich uitstekend voor een wandeling op elk niveau. ’s Avonds lichten miljoenen sterren op en laten u genieten van een bijzonder schouwspel.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.