Yosemite Cottages

Vlak bij Yosemite National Park en middenin een natuurgebied ligt deze unieke accommodatie. De cottage stijl huisjes bieden rust en privacy en zijn een prima uitvalsbasis om Yosemite National Park te verkennen.

Yosemite staat bekend om zijn verscheidenheid aan prachtige natuur en diversiteit aan activiteiten. Geniet bijvoorbeeld van het spectaculaire uitzicht vanaf Glacier Point, verwonder u over de watervallen van Chilnualna Falls of de reusachtige Sequoia bomen van Mariposa Grove. Ga vissen of raften over de Merced River of beklim de granieten rotsen van El Capitan. Vergeet vooral niet om tussendoor tijd te nemen voor een picknick in een weide veld vol bloemen.

Maar ook voor een rustige dag is er in de omgeving van deze accommodatie voldoende te beleven. Zo is het centrum van de historische nederzetting Wawona echt een bezoekje waard. En wat dacht u van een heerlijke barbecue op uw terras of een uitgebreid diner in een van de restaurants in de omgeving?

Meer zeer comfortabele accommodaties

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.