US Activiteit Active MONTEREY KAYAK 1montereykayak
US Activiteit Active MONTEREY KAYAK 3montereykayak3

Kajakken in Monterey Bay

Beleef een unieke wildlife-ervaring in het Monterey Bay National Marine Sanctuary. Met een kajak heeft u nul impact op het milieu. Geruisloos peddelt u door Monterey Bay (met of zonder gids), terwijl om u heen allerlei fascinerende dieren zich aan het wateroppervlak vertonen.

Vanwege een zeetrog die nog dieper is dan de Grand Canyon barsten de wateren van Monterey Bay van het leven. Het hele jaar door kunt u hier walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en otters spotten. En de beste manier om dit te doen is per kajak.

Een avontuur op zee

Terwijl u langs de kustlijn peddelt wordt u begroet door zeehonden die naast u zwemmen of op de rotsen liggen. Maar de echte attractie zijn de zeeotters. Op hun rug dobberen ze tussen het wier terwijl ze hun vacht schoonmaken of maaltje nuttigen. Houd wel afstand, de otters zijn beschermd.

Het personeel van de kajakverhuur geeft u tips over de beste plekken op zee om te bezoeken, kajakveiligheid en interactie met wilde dieren. U vertrekt direct van het strand en hoeft niet lang te wachten om uw zee-avontuur te beginnen.

Meer actieve activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw soloreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.