De ultieme roadtrip

Autohuur in Amerika voor families

Als er een land is dat zich uitstekend leent voor het reizen met een grote auto, dan is het wel Amerika. Rijd comfortabel, met voldoende ruimte voor kinderen en bagage van de ene naar de andere locatie. Volg de voor uw samengestelde routes terwijl u niets anders hoeft te doen dan genieten van al het moois om u heen. Stop onderweg voor de lunch bij een typische Amerikaanse ‘diner’ voor het ultieme Amerika-gevoel.

Wilt u meer informatie over uw keuze opties? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor het huren van een auto.

Met wat voor auto zou u graag willen reizen?

Selecteer wat bij u past

Nationale parken

In Amerika kunt u vrijwel overal met de auto komen. Ook de nationale parken zijn prima begaanbaar. Parkeer uw auto even langs de kant van de weg voor een wandeling of om even van het uitzicht te genieten. Bij de ingang van elk park krijgt u een kaart van het gebied.

Onze ervaring is dat in Amerika over het algemeen vrij rustig wordt gereden. Let wel op dat de snelheidslimieten per staat en park kunnen verschillen.

Routes

Geniet van schilderachtige autoroutes door heerlijk geurende sequoia bossen. Rijd langs kuddes grazende bizons, torenhoge redwoods en ruige kustlijnen. In deze ruime minivan kunt u optimaal genieten van de omgeving terwijl u door Amerika cruiset.

Verken het gebied, maak kennis met de locals en haal alles uit uw reis. Bent u benieuwd naar de ideale routes? Onze reisadviseurs informeren u over de beste connecties en tijdschema’s. In een persoonlijk gesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door.

US cars and route large car

Huurauto versus camper in Amerika

Als u echt van Amerika en de lokale cultuur wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en… lees meer

Unieke accommodaties op bijzondere plekken

Accommodaties

Kleinschalige accommodaties zijn een onmiskenbaar onderdeel van uw rondreis door de Verenigde Staten. Deze… lees meer

Meer over uw familiereis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.