US Accommodation Luxe best hotel hot tub gorgesociety bingen
US Accommodation Luxury P1066004 Under Canvas Moab
US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins3
Kleinschalig en uniek

Accommodaties in Amerika voor vrienden

Wij bieden u kleinschalige accommodaties, door ons bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit van het verblijf en de toewijding van uw host.

Welk type accommodatie heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Ervaar Moeder Natuur in haar puurste vorm en geniet van talloze privé voorzieningen zoals een zwembad of dakterras. U wordt omringd door schitterende afgelegen landschappen. Hier kunt u even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse muizenissen. De accommodatie biedt mogelijkheden tot avontuur, gourmet maaltijden en zorgt dat u niets tekort komt.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

3 van onze beste luxe accommodaties voor vrienden

Ontdek een van de best bewaarde geheimen in heel Colorado. Aan de voet van de La Plata Mountains ligt een ranch,… lees meer

Kom nader tot elkaar tijdens een luxe verblijf in de wilde natuur van Moab. Wordt langzaam gewekt door de zon die… lees meer

Geef uw ogen de kost in de ongelofelijk Columbia River Gorge. Uw accommodatie ligt pal aan de rivier en biedt een… lees meer

Meer over uw vriendenreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.