De ultieme roadtrip

Autohuur in Amerika voor vrienden

Wie door Amerika rijdt, ervaart een mix van emoties. Het mooie landschap tovert zowel een glimlach als een traan op uw gezicht. Toch wilt u niet constant achter het stuur zitten. Gelukkig rijdt u via uitgekiende routes in hooguit een paar uur naar uw volgende accommodatie.

Wilt u meer informatie over uw keuze opties? Onze reisadviseurs vertellen u graag meer over uw mogelijkheden voor het huren van een auto.

Met wat voor auto zou u graag willen reizen?

Selecteer wat bij u past

Nationale parken

In Amerika kunt u vrijwel overal komen met de auto. Ook de nationale parken zijn begaanbaar per auto. Daarbij zet u de auto gemakkelijk langs de kant voor een wandeling of om even van het uitzicht te genieten. Bij de ingang van elk park krijgt u een kaart van het gebied.

Onze ervaring is dat in Amerika over het algemeen vrij rustig wordt gereden. Let wel op dat de snelheidslimieten per staat en park kunnen verschillen.

Routes

Geniet van schilderachtige autoroutes door heerlijk geurende sequoia bossen. Rijd langs kuddes grazende bizons, torenhoge redwoods en ruige kustlijnen. In uw Midsize SUV rijdt u rustig door Amerika met minsten twee nachten op elke locatie. U heeft ook meer dan genoeg kofferruimte voor een surfboard bijvoorbeeld.

Verken het het gebied, maak kennis met de locals en haal alles uit uw reis. Bent u benieuwd naar de ideale routes? Onze reisadviseurs informeren u over de beste connecties en tijdschema’s. In een persoonlijk gesprek kunnen we alle mogelijkheden met u doornemen.

US cars and route large car

Huurauto versus camper in Amerika

Als u echt van Amerika en de lokale cultuur wilt genieten, adviseren wij een huurauto. Campers zijn groot en… lees meer

Haal het meeste uit uw rondreis door de Verenigde Staten

Activiteiten

U wilt het meeste halen uit uw rondreis door de Verenigde Staten. Gelukkig houdt uw reisadviseur rekening met al… lees meer

Meer over uw vriendenreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.