P1099397
P1077068
Montana Glacier NP DSC4825
DSC6878 San Francisco Robert2020 San Francisco
OP REIS MET VRIENDEN

Ideale tijdsduur voor uw reis in Amerika

Wanneer u met uw vrienden naar Amerika reist, wilt u natuurlijk zo veel mogelijk zien. Maar, niet iedereen beschikt over evenveel tijd. Om de dagen die u heeft optimaal te benutten, geven we u aan de hand van een aantal voorbeeldreizen, tips over hoe u uw reistijd in kunt vullen.

Hoeveel tijd heeft u voor uw vakantie?

Selecteer wat bij u past

U heeft zo’n drie tot vijf weken de tijd voor uw rondreis door Amerika. In zo’n periode kunt u veel van het land zien en ervaren. Maar of u in het noorden aan uw reis begint of in het zuiden, is nogal een verschil. Daarom voorzien we u van een aantal voorbeeldreizen om u een idee te geven van hoe uw vakantie in Amerika eruit zou kunnen zien.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw gewenste reisduur? Onze reisadviseurs kunnen u alles vertellen over uw opties en stippelen graag uw route met u uit.

Bekijk onze favoriete reis voor meer inspiratie

Een reis als deze maakt u waarschijnlijk maar een keer in uw leven. U bezoekt meer dan vijf verschillende… lees meer

Meer over uw vriendenreis door Amerika

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.