US Accommodation Luxury Carson Ridge Cabins3
US Accommodation Luxury P1066004 Under Canvas Moab
US Accommodation Luxury P1066007 Under Canvas Moab
Kleinschalig en uniek

Accommodaties in de Verenigde Staten voor solo reizigers

Ervaar Moeder Natuur in haar puurste vorm en geniet van talloze privé voorzieningen zoals een zwembad of dakterras. U wordt omringd door schitterende afgelegen landschappen. Hier kunt u even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse muizenissen. De accommodatie biedt mogelijkheden tot avontuur, gourmet maaltijden en zorgt dat u niets tekort komt.

Welke soort accommodatie heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Wij bieden u kleinschalige accommodaties, door ons persoonlijk bezocht en geselecteerd. Deze keuze is gebaseerd op de kwaliteit van het verblijf en de toewijding van uw host. Hier vindt u enkele voorbeelden.

Meer te weten komen over onze accommodaties? Vraag onze reisadviseurs naar de mogelijkheden en maak uw persoonlijke keuze uit onze vele accommodaties.

3 van onze beste luxe accommodaties voor solo reizigers

Ervaar het leven op een ranch en de zuidelijke charme van Colorado. Verblijf in een van de kamers of cabins in… lees meer

Kom even helemaal los van het leven van alledag op de typisch Amerikaanse veranda voor uw cabin, terwijl de zon… lees meer

Geniet van het buitenleven met een verblijf in een Glamping Resort. Omgeven door natuur, geniet u van de… lees meer

Meer over soloreizen door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.