US Activiteiten Active Life Tahoe bruno nw4 Ca DFN77 M unsplash
US Activiteiten Active Life Tahoe nienke witteveen fleuren w Mv W7 BDR Ph U unsplash
US Activiteiten Active Life Tahoe stephen leonardi D Vh Wmlw7v SU unsplash

Active Life Lake Tahoe

Op de grens van de staten Nevada en Californië, ligt een van ’s werelds oudste meren: Lake Tahoe. Door de verdeling over twee staten wordt het meer ook in naam onderscheiden in ‘North Lake Tahoe’ en ‘South Lake Tahoe’. Gelukkig doet dit verder niets af aan haar schoonheid: kraakhelder water, karakteristieke ronde rotsen en een omlijsting van spectaculaire bergen.

Activiteiten voor alle leeftijden

Waar er in de winter veel in dit gebied wordt geskied, is het in de zomer een hotspot voor allerlei activiteiten op, in en om het water. Hier vindt u activiteiten geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. U kunt het zo spectaculair maken als u zelf wilt.

Van wandelen tot parasailen

Verken samen met een gids een van de vele hiking trails. Er zijn routes voor jong en oud. Daag uzelf uit met de spectaculaire mountainbike tracks in de bossen rond het meer. Ga vroeg uit de veren voor en kajak tocht, terwijl u de zon ziet opkomen of geniet van de rust op uw SUP board. Liever iets meer avontuur? Ga dan voor raften of parasailen.

Dinner cruise

Voor een rustige afsluiting van de dag kiest u een van de zandstranden of pakt de auto om ‘the Most Beautiful Drive in America’ rijden. Een route die u langs de mooiste plekjes rond het meer leidt. Van fantastische vergezichten tot historische dorpjes. Sluit de dag af bij een van de vele restaurants of maak het net iets specialer met een dinner cruise op het meer.

Meer avontuurlijke activiteiten

Uw persoonlijke rondreis

Meer over uw vriendenreis door de Verenigde Staten

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.