Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel dan niet langer, maar boek nu uw vakantie naar de Verenigde Staten of Canada. Plan met een gerust hart, omdat we u flexibiliteit beloven wanneer uw plannen wijzigen.

Vertrouwen

We begrijpen dat de steeds veranderende regelgeving voor onzekerheid kan zorgen bij het plannen van uw vakantie. Daarom staan wij te allen tijde voor u klaar om eventuele onzekerheden rondom uw reis weg te nemen. U blijft flexibel en kunt zo met het volste vertrouwen boeken, zonder dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan.

US Kleinschalige Accommodaties DSC7105
US Accommodation Very Comfortable P1055802 Moab Spring Ranch

Flexibel

We doen er alles aan om u optimale flexibiliteit te bieden voor uw reis. De volgende vier criteria houden we voor uw vertrekdatum nauwlettend in de gaten. Mocht uw reis aan een van deze voorwaarden voldoen, dan kunt u zonder problemen uw plannen wijzigen.

Mocht u tot 4 weken voor vertrek niet kunnen reizen vanwege bovenstaande voorwaarden? Dan kunt u deze gratis verzetten of annuleren. Houd bij het omboeken van uw reis rekening met mogelijke extra kosten door seizoensgebonden prijswijzigingen, activiteiten en eventuele annuleringskosten.

US Activiteit EASY GOING SAILING SFO DJI 0055 SF Sailing
Vaar door de baai van San Francisco
US Kleinschalige Accommodaties P1077517 Lago Lomita
Overnacht eens in een boomhut!

Reis veilig en zonder zorgen

Blijf flexibel

Als u boekt tijdens de Covid-19 pandemie, dan geniet u van onze speciale boekingsvoorwaarden. Ondervindt u in deze periode buitengewone reisbeperkingen vanwege de pandemie, dan heeft u de mogelijkheid gratis om te boeken of te annuleren en uw geld terug te krijgen.

Veilig thuis

Zes weken voor uw geplande vertrek nemen wij contact met u op. Mocht blijken dat de geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen die te maken hebben met COVID-19 niet gehaald kan worden, dan boeken wij uw reis kosteloos om naar een latere datum. Of u krijgt uw geld terug, indien u ervoor kiest om uw reis te annuleren.

Ons team van ervaren reisexperts staat voor u klaar en houden een vinger aan de pols. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar uw vakantie naar de Verenigde Staten en/of Canada. Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, vanaf het moment dat u boekt, totdat u weer veilig thuis bent.

Colorado
Geniet van de natuur

Reis veilig en zonder zorgen

Maakt u zich geen zorgen over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen. Dankzij de kleinschalige accommodaties van uw hosts en de beslotenheid van uw excursies, kunnen deze gemakkelijk nageleefd worden.

Vervangende tickets

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via Little America is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts nemen de tijd voor u en staan 24 uur per dag voor u klaar!

ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

De reisorganisatie Little America is financieel solide. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat u, in het ergste geval, uw betaalde reisgeld terug ontvangt.

Update Coronavirus

Actuele reisinformatie

Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar de VS en/of Canada

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.