La presentatiedag header kaart route
P1088350 Big Sur Scenery
IMG 2263 Yosemite Phone
P1077205 2 Lake Tahoe Scenery
Flexibel boeken

Nu boeken voor 2021, maar toch flexibel blijven

Droomt u van een reis naar Amerika, maar durft u vanwege Corona niet te boeken? Maakt u zich geen zorgen. Bij Little America kunt u nu een reis boeken. En mocht deze vanwege Corona niet doorgaan, dan kunt u de reis kosteloos verzetten. Begin daarom alvast met dromen, in de wetenschap dat u ze flexibel en kosteloos kunt doorschuiven.

Met de huidige ontwikkelingen rond vaccins verwachten wij dat het vanaf 1 juli 2021 al mogelijk is om naar Amerika te reizen. Met Little America gaat u, zeker in een tijd als deze, goed voorbereid op reis. Een groot voordeel is dat u met Little America altijd ver weg blijft van het massatoerisme. Dus geen overvolle hotel lobby's, buffet restaurants en liften. U reist individueel, in uw eigen huurauto en onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen u in hun kleinschalige accommodaties, midden in de natuur.

In 2021 profiteert u van uitgebreide boekingsvoorwaarden

Ons team van ervaren reisexperts staan voor u klaar, zodat u nu al kunt genieten van het vooruitzicht van uw reis naar Amerika. Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, tot het moment dat u weer veilig thuis bent. Wij bieden u uitgebreide voorwaarden voor uw boeking, zodat u flexibel bent wanneer uw reisplannen veranderen als gevolg van een pandemie als Covid-19.

Blijf flexibel

Voor alle boekingen die vanaf 1 juli 2020 tot en met 31 december 2021 worden gemaakt, bieden wij de mogelijkheid om tot 4 weken voor vertrek kosteloos om te boeken. Zo kunt u uw reis gemakkelijk uitstellen naar het volgende jaar, mochten er buitengewone reisbeperkingen optreden als gevolg van de pandemie.

Zes weken

We nemen, hoe dan ook, zes weken voor uw geplande vertrek contact met u op. Mocht blijken dat uw vertrek op de oorspronkelijk geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen niet gehaald kan worden, dan boeken wij uw reis kosteloos voor u naar een later tijdstip om. Op deze manier is er voldoende tijd om samen het beste passende alternatief voor u te vinden.

Reis veilig en zonder zorgen

Veiligheidsrichtlijnen

Doordat onze lokale hosts kleinschalige accommodaties aanbieden en excursies altijd plaatshebben in een kleine groep, hoeft u zich geen zorgen te maken over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen en ook afstandsmaatregelen kunnen gemakkelijk nageleefd worden.

Vervangende vluchten

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via Little America is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts staan vierentwintig uur per dag voor u klaar.

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar Amerika. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka's spotten nabij de San Juan eilanden of de straten van San Francisco verkennen met de iconische Cable Car?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.