La presentatiedag header kaart route
P1088350 Big Sur Scenery
IMG 2263 Yosemite Phone
P1077205 2 Lake Tahoe Scenery
Flexibel boeken

Nu boeken, maar toch flexibel blijven

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel niet langer. Boek nu een reis naar Amerika en/of Canada. Mochten wij tot 4 weken voor vertrek concluderen dat uw reis vanwege de Covid-19-pandemie niet door kan gaan, dan kunt u de reis kosteloos verzetten of uw aanbetaling terugkrijgen.

Gelukkig is het dankzij de huidige ontwikkelingen rond vaccins weer mogelijk om naar de Verenigde Staten en Canada te reizen.

Blijf flexibel

Als u boekt tijdens de huidige Covid-19-pandemie dan geniet u van onze speciale boekingsvoorwaarden. Ondervindt u buitengewone reisbeperkingen door de Covid-19-pandemie, dan heeft u de mogelijkheid kosteloos om te boeken of u uw geld terug te krijgen.

Zes weken voor uw geplande vertrek nemen wij contact met u op. Mocht blijken dat de geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen niet gehaald wordt, dan boeken wij uw reis kosteloos om naar een latere datum. Of u krijgt uw geld terug indien u ervoor kiest om uw reis te annuleren.

Ons team van ervaren reisexperts staat voor u klaar. Zij houden altijd een vinger aan de pols. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, tot het moment dat u weer veilig thuis bent.

Reis veilig en zonder zorgen

Veiligheidsrichtlijnen

Dankzij de kleinschalige accommodaties van uw hosts en de beslotenheid van uw excursies, hoeft u zich geen zorgen te maken over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen. Ook afstandsmaatregelen kunnen gemakkelijk nageleefd worden.

Vervangende vluchten

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via Little America is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts staan vierentwintig uur per dag voor u klaar.

Update Coronavirus

Actuele reisinformatie

Uw reis naar Canada en de Verenigde Staten kan beginnen! De grenzen van de Verenigde Staten zijn open!… lees meer

Michiel klanten tafel laptop

Aanvullende voorwaarden voor reizen naar Amerika en/of Canada

Update: oktober 2021 De Coronacrisis heeft, ook op de reiswereld, grote impact. Bij Little America volgen we… lees meer

Een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt

U heeft vast al ideeën voor uw reis naar de Verenigde Staten en/of Canada. Natuurtochten door de Rocky Mountains, orka’s en grizzly beren spotten in weergaloze natuurgebieden of cultuur snuiven in wereldsteden als Vancouver en San Francisco?

Kom voor de beste tips en adviezen naar een van onze gratis presentatiedagen. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.